sábado, 2 de noviembre de 2013

Indignació general per la impugnació del partit dels cadets amb el Futbolpax

Bon dia a tothom, esperant que la Castanyada us hagi provat a tots i totes!!

Us vull posant al corrent a tots el pares i mares, i jugadors, del fet que hem estat lluitant des de la Junta la passada setmana i que ens ha trasbalsat una mica.

Publico el que us vaig enviar per mail, i que podeu donar per definitiu, dons ja s'han reunit i decidit, i cal aclarir que son les mateixes persones que han impugnat el partit, els directius de l'equip rival.

Aclarir que ni els jugadors ni l'entrenador tenen cap culpa ni responsabilitat, i que al partit de tornada els hem de tractar com sempre hem fet amb tothom, amb respecte i al camp els nostres jugadors es comportaran com sempre i seguint la línia marcada per la Junta de seguir la cultura de l'esforç i el màxim respecte per al rival.

Encara crec fermament que aquests fets s'han de donar a conèixer, però per intentar que no es tornin a produir, dons s'han de defensar els valors correctes, no tant sols els de guanyar a qualssevol preu, inclús el de perdre la dignitat, i sobre tot per donar exemple al nostres joves jugadors, i aprendre la important llissó de que sempre es pot fer millor la feina, però que en equip els resultats són millors.

"Tunejaré" el mail enviat, adaptant-lo a lo que avui, des de la perspectiva del temps passat, la reflexió interna i les reflexions que m'han fet arribar alguns pares, avui hagués escrit aquest mail

Portem tot el dia intentant solucionar el que, de finalment produïr-se, serà una de les injustícies més grans que he viscut els darrers anys, i ja en porto uns quants dedicant-me a treballar en lo privat, i involucrat en projectes altruistes, per afavorir la integració dels joves de Castellvell (en el cas del Futbol), dels nois i noies, alguns amb problemes d'adaptació (en el cas dels Armats), en la pràctica del l'esport més català i tradicional i honest que conec (en el cas de les Bitlles Catalanes), etc, etc, etc.

El passat diumenge els nois de l'equip del Cadet, guanyen 2-7 al camp de Futbolpax.... dons ens impugnen el partit per alineació indeguda.

Abans de continuar explicant-vos-ho, us poso en antecedents de qui representa el Club de Futbol Sala Futbolpax:

President:  es al mateix tems subdelegat de la Federació, en la seva Territorial Tarragonina
Delegat: es al mateix temps Delegat de la Federació de Tarragona
Coordinador:  es al mateix temps coordinador de la Selecció Catalana de Les Terres de l'Ebre i Tarragona

En fi, que qui impugna el partit són els mateixos que decideixen les sanciones. "Ellos se lo guisan, ellos se lo comen".

La impugnació és per que un jugador nostre no ha validat la revisió mèdica!!!

Actuen amb "alevosia", presentant recurs ahir a la nit, enviant-me-ho al meu mail personal. Jo aquest matí convoco d'urgència al President Màrius i al Coordinador que es va encarregar del tema de les revisions, Emili Mira, a les 8:30. Fem gestions i presentem les oportunes alegacions. 

  1. La reclamació de FutbolPax enviada al meu mail particular, no pas al del club, que rebo el 29/10  a la nit i detecto el 30/10 al matí, a on està mal apuntat el nom i cognom del jugador en qüestió, i ja per això l'acta en si no tindria validesa, dons no hi consta el DNI.
  2. El arxiu del recurs presentat a les 16:00 de la tarda del 30/10 a la Federació.
  3. L'acta que pengem al nostre blog, on hi posem: "Excel·lent comportament dels dos equips en el partit sense cap targeta"
  4. I finalment els dos documents de resolució "exprés", que ens han enviat, el mateix dia 30, i a on en amenacen d'expulsar-nos de la lliga si no es resol el cas!!
Tot aixó en mig de nombroses trucades a gent de la Federació, els pares del nen afectat, el mateix nen, els entrenadors, etc, etc

Resolució: multa de 44,33 € i pèrdua del partit per 6-0


Jo, personalment estic indignat per que es juga amb els valors. Estem intentant ensenyar aquests valors als nois: entrega, disciplina, honradesa, joc net.... i un grup de gent tira per terra aquests valors, i es carreguen d'un tret les nostres il·lusions.

No em vull fer mala sang, però el que si us demano, com a Club que intentem treballar amb rigor i serietat, per els nois, i sols per ells, que ens reunim en Assemblea urgent i monogràfica per parlar d'aquest tema i veure quines accions em de tirar endavant, o per el contrari, si considerem que no passa res, traguem una mica de "bilis" i passem per l'adreçador, per que aquesta gent ja sé com se les gasta, i tenim totes les de perdre.

L'any passat com que no guanyàvem ni feiem gaire soroll, tot eren ajudes, ara que presentem candidatura seriosa al títol, ens trenquen les ales i ens donen un clar missatge: NO US EN PASSAREM UNA.



No hay comentarios:

Publicar un comentario