sábado, 9 de noviembre de 2013

Resum dels partits de la jornada

Infantils: Castellvell 2 - Amposta 1
Ens anem al llit  sent els únics de la seva categoria que han guanyat tot, però els nois mostren una senzillesa a l'hora d'afrontar aquesta nova situació encomiable.
Gran partit contra l'equip que encara no havia rebut cap gol.
Exquisida esportivitat sense cap targeta per part del Castellvell.

 Crònica del partit

Partit important el d’aquesta semana a la Pista de Castellvell del Camp. Ens visitava el Gandesa, que es trova a la part alta de la classificació, amb uns bons resultats fins aleshores.


La dificultat del partit es va fer evident des dels primers minuts. El Gandesa va començar el partit amb una defensa molt junta i molt ben plantada, molt aprop de la seva portería. Era el Castellvell qui tenia la pilota i dominava el partit, però no hi havia manera d’endinsar-se en el mur dels de la Terra Alta.


Al minut 6 els visitants es van avançar al marcador. Fort xut des de fora l’àrea, que passa entre les cames de Pau Felip, cosa que dificulta la visió del porter i acaba entrant a gol. Poc mes tard, una jugada de corner molt ben trenada pels jugadors del Gandesa va acabar en el segon gol visitant, colocant-se 0 gols a 2 al marcador.


El partit estaba pon ells volien, guanyaven i podien seguir tancats al darrere i reduint les nostres opcions de marcar a algún que altre xut llunyà. No obstant, al minut 15, Joan Compte va trobarse una pilota dins l’area i va reduir distàncies.


La segona part va començar amb la mateixa tònica. Un Gandesa ben tancat al darrere i nosaltres apretant per igualar el marcador. Es van veure els millors minuts del Castellvell, els atacs eren constants i vera qüestió de temps que arribes l’empat. Va tornar a ser Joan Compte que va marcar el dos a dos, quedant encara molts minuts per endavant.


A partir d’alsehores el Gandesa es va veure obligat a estirar-se una mica, cosa que encara ens va donar mes espais. Elsa tacs del Castellvell eren constants i amb molt de perill. El porter va respondre molt be a tots els xuts dels locals, convertint-se en el millor jugador dels visitants

Albert Nievas Gracía


Animada la grada, agraïments al fotògraf Eugeni Just per les fotos que ha pres.

Sènior:
Castellvell 4 - Gandesa 2
Molt bon partit, remuntant un 0-2 en contra. Gran Gandesa però millor Castellvell. Es nota el gran treball fet en els entrenaments. Complicitat i esportivitat de tots els jugadors.


Cadet: 
Demà a veure si podem i tornem a demostrar a la pista lo que altres no arriben ni a acostar-se a tenir als despatxos: honor, capacitat de treball, sacrifici i humilitat.
Cal dir que el President de FutbolPax guarda un silenci absolut a pesar del clamor del seu propi club. Si no tenim resposta el pas següent serà intentar reunir-nos amb el club per mirar de solucionar el tema excloent al seu propi president.

Eduard Sáiz

No hay comentarios:

Publicar un comentario