sábado, 2 de noviembre de 2013

Castellvell del Camp 9 - Roquetes 3



Era un partit estrany a la pista de Castellvell del Camp. El bar era tancat, l’ambient era mes aviat grisos i enfosquit (degut bàsicament al canvi d’hora de la setmana anterior), i l’equip sènior del C. F. Castellvell del Camp tenia més gent a la banqueta que sobre la pista. Després de 4 jornades en les què havíem anat a jugar amb únicament 2 canvis, aquesta setmana erem 6.


El rival era el Roquetenc, últim classificat de la lliga amb 0 punts. Tot i això, calía no confiar massa en els números, ja què ells, a diferència de nosaltres, han jugat contra tots els equips del capdamunt de la classificació.

El partit va començar igual què el de la setmana anterior a l’Ampolla. Els primers minuts van ser més que profitosos, de manera què al minut 4 ja es guanyava per 4 gols a 0.

El gol del Roquetenc, posant el 4-1 al minut 6 de partit va fer semblar que el partit s’igualaria una mica, però va ser només un miratge. El castellvell va dominar amb força serenitat el que restava de la primera part, arribant-se al descans amb 5-1 al marcador.

La segona part va començar amb els visitants jugant de cinc (amb porter-jugador), cosa que va dificultar una mica les tasques defensives del C. F. Castellvell, però també en va propiciar ocasions molt clares de gol, arribant a col·locar-se 8-1 al marcador. Finalment, el partit va acabar 9-3.

El resultat, juntament amb l’ajornament del partit del Rapitenc, i la derrota del Montblanc a la pista del Riba-Roja, situa al C. F. Castellvell al capdavant de la classificació en solitari, cosa insòlita en el què portem de temporada, què poc ens esperàvem els jugadors després de les dificultats en les què ens hem trobat per poder començar la lliga amb garanties.

Felicitar als antics i a les noves incorporacions a l’equip, què han permès mantindre un bon nivell de Futbol Sala i un gran ambient al vestidor. L’aportació de tots es reflexa en els bons resultats aconseguits fins ara, quedant líders en solitari del Grup 6 de la Segona Divisió Catalana de Futbol Sala.

El pròxim partit serà dissabte 9 de novembre, a les 19:00 hores a Gandesa. El rival, el Gandesa, es troba amb 9 punts com a 6è classificat a la lliga.

El pròxim partit a casa no serà fins el 14 de Desembre contra el Vila-Rodona, els nostres companys de Categoria i fidels seguidors, com ho demostren les seves nombroses visites als nostres partits...

Crònica i Golejadors (en nombres romans, el nombre de gols del jugador):

C. F. Castellvell: Marc Martí, Eduard Sagristà (II), Sergi Escandell (I), Joan Rocamora (II), Toni Sotorra (I) - cinc inicial -  Jus Perostes, Juan Lillo, Pau Felip, Guillem Escoda (I), Ernest Tenllado (I), Quik Piqué i Joan Compte (I).

Roquetes CFS: Elio Amposta, Albert Llombart, Xavier Duque, Antonio Muñoz, Joan Miquel Vilaplana (II), Julià Soriano, J. Antonio Fuster, Jose Mª Gauxachs, Eric Caballé, Lander Vicente (I).

L'equip Sènior de C.F. Castellvell del Camp, ganya el partit de la "Castanyada", i es col·loca primer en la classificació.


Cal destacar que no hi ha haver cap targeta, fent evident la línia de comportament impulsada des de la Junta, que aquest any ha iniciant amb el Reglament Intern, que tots els jugadors de les 3 categories a on participem com a Club, han signat i estant seguint al peu de la lletra.

Albert Nievas García.

Fitxa de PartitTemporada 2013-2014  
 Data:  02/11/2013      Hora:  18:00 hLLIGA SEGONA DIVISIÓ CATALANA FUTBOL SALA (GRUP 6)    Jornada 5  
CASTELLVELL DEL CAMP, C.F.

Titulars:
  5    SAGRISTA ESTREM, EDUARD
  7    ESCODA SARDÀ, GUILLEM
  8    ROCAMORA CABALLE, JOAN MARIA
  11    ESCANDELL PESO, SERGI
  13    MARTI SUGRAÑES, MARC

Suplents:
  2    LILLO VARGAS, JUAN
  6    FELIP POL, PAU
  9    SOTORRA ZARAGOZA, ANTONI
  14    PEROSTES BATET, JOSEP ANTON
  16    COMPTE BATISTA, JOAN
  17    PIQUE CALAFELL, JOAQUIN
  19    TENLLADO CUNILLERA, ERNEST

ENTRENADOR

No presenta
SUBSTITUCIONS

TARGETES

9-3
ÀRBITRES
Principal :    PRIETO YESTE, JOSE MARIA
2º Árbitre FS :    LIMA VALDERRAMA, FRANCISCO JAVIER


GOLS 

       1-0  SAGRISTA ESTREM, EDUARD (1')
       2-0  ROCAMORA CABALLE, JOAN MARIA (3')
       3-0  ESCANDELL PESO, SERGI (4')
       4-0  SAGRISTA ESTREM, EDUARD (4')
       4-1  VILAPLANA PLA, JOAN MIQUEL (6')
       5-1  ESCODA SARDÀ, GUILLEM (16')
       6-1  COMPTE BATISTA, JOAN (21')
       7-1  SOTORRA ZARAGOZA, ANTONI (24')
       8-1  TENLLADO CUNILLERA, ERNEST (29')
       8-2  VICENTE ALBALAT, LANDER (32')
       9-2  ROCAMORA CABALLE, JOAN MARIA (34')
       9-3  VILAPLANA PLA, JOAN MIQUEL (35')


ESTADI: Castellvell del camp Pista coberta

Ciutat: CASTELLVELL DEL CAMP
ROQUETES CFS

Titulars:
  1  AMPOSTA HENANDEZ, ELIO
  5  LLOMBART PEROLADA, ALBERT
  6  DUQUE HUGUET, XAVIER
  10  MUÑOZ LOPEZ, ANTONIO
  11  VILAPLANA PLA, JOAN MIQUEL

Suplents:
  2    SORIANO ESCRIVA, JULIA
  3    FUSTER GIL, JUAN ANTONIO
  8    GAUXACHS CUERVAS, JOSEP MARIA
  9    CABALLE ZAFRA, ERIC
  12    VICENTE ALBALAT, LANDER

ENTRENADOR

No presenta
SUBSTITUCIONS

TARGETES

No hay comentarios:

Publicar un comentario